dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Start KunstKids - Workshop grime (groep 6, 7 en 8)

Start KunstKids - Workshop grime (groep 6, 7 en 8)

13 november 2018
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Dit keer staan de sterren niet op het podium, maar achter het podium
Wil jij leren hoe je artiesten kan omtoveren in een levensechte tijger of hoe je een open wond maakt? Tijdens de workshop grime leer je alles om artiesten zo mooi/griezelig mogelijk in de spotlights te laten staan. Je krijgt verschillende foto's en oefenmateriaal mee naar huis, zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Let op! Ouders moeten een formulier ondertekenen, waarop aangegeven wordt dat de kinderen ten behoeve van de workshop op de foto mogen. De foto's worden alleen aan de ouders van het desbetreffende kind gestuurd en dienen als lesmateriaal en niet voor PR doeleinden.

Iedere dinsdag tussen 13-11-2018 en 04-12-2018 van 16:00 tot 17:00 uur. Opgeven doe je via de website. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

HI5 Ambacht

Ikc de Wijngaard, Druivengaarde 9

www.hi5ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!