woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Koffie met... veilig bankieren

Koffie met... veilig bankieren

08 november 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Heb je moeite met internetbankieren? Of wil je meer weten over veiligheid van online bankieren? Tijdens deze middag krijg je informatie over online en veilig bankieren en praktische bankzaken bij de Rabobank. Denk hierbij aan zolang mogelijk zelfstandig bankieren, financieel misbruik, bancaire volmachten en bewindvoering. Tevens zullen onderwerpen aan bod komen zoals: veilig bankieren, pinnen, babbeltrucs en phising. Zij denken met je mee en kunnen advies geven afgestemd op je persoonlijke situatie.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 8 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!