dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Open avond Vocal Heart Popkoor (18+)

Open avond Vocal Heart Popkoor (18+)

05 november 2018
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vandaag organiseert Vocal Heart Popkoor een open avond. Als je van zingen houdt of dit wil leren ben je van harte welkom om te komen luisteren.

Vocal Heart Popkoor bestaat nu 7 jaar en telt 22 leden onder enthousiaste leiding van onze dirigent Rusne Jakaityte. Het is een koor waar met veel plezier aan de muzikale ontwikkeling gewerkt wordt. Tegelijkertijd delen we onze passie voor muziek en zingen. Vocal Heart Popkoor wil graag groeien naar ongeveer dertig leden. Iedereen vanaf 18 jaar, die van zingen houdt en graag pop, musical en Nederlandse nummers zingt, of dat wil leren, is van harte welkom om te komen kijken, sfeer te proeven en natuurlijk mee te zingen op onze repetitieavonden. Het is niet nodig dat je bladmuziek kan lezen. Dat leer je zingenderwijs.

Vocal Heart Popkoor repeteert iedere maandagavond van 20:00 - 22:00 uur in Cultureel Centrum Cascade. Als je wil komen luisteren en of meezingen, ben je van harte welkom. Vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen. Voor vragen neem gerust contact op via email of de website.

Foto: Vocal Heart Popkoor

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vocal Heart Popkoor

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

www.vocalheart.nl
Deel dit bericht met je vrienden!