dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Open middag hospice De Cirkel

Open middag hospice De Cirkel

03 november 2018
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag is er een open middag bij hospice De Cirkel. Belangstellenden kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in het hospice. Er is volop gelegenheid informatie in te winnen over het verblijf in en de werkwijze van het hospice.

Er zijn coördinatoren, bestuursleden en vrijwilligers aanwezig.
Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden.
De koffie en thee staan klaar.


De Cirkel, hospice voor de Zwijndrechtse Waard
Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. Ze krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts en familie en vrienden en ze kunnen rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers. In totaal zijn ruim 80 vrijwilligers opgeleid en VPTZ-gecertificeerd.

Hospice De Cirkel staat voor geborgenheid. Het biedt niet alleen de terminale patiënten een veilige en huiselijke omgeving, maar ondersteunt en begeleidt ook hun naasten. De Cirkel is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, huidskleur of geloof, en heeft een breed draagvlak in de samenleving van de Zwijndrechtse Waard. Door verschillende bedrijven, kerken, verenigingen, particulieren, gemeenten en serviceclubs zijn en worden fondsen bijeengebracht.

Foto: Hospice De Cirkel

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hospice De Cirkel

Vrouwgelenweg 61

www.hospicedecirkel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!