woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Koffie met... het echtpaar Komen

20 september 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Pelgrimeren naar Santiago de Compostela
Tijdens de Koffie met... deze ochtend komt het echtpaar Komen hun ervaringen delen. Zij hebben de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela op de fiets afgelegd. Fietsen naar Santiago de Compostela betekent dat je per dag zo'n 70 kilometer in het zadel zit. Op sommige dagen betekent dat vier uurtjes fietsen, maar het terrein en de weersomstandigheden kunnen die tijd aardig doen oplopen. Kortom, een hele ervaring! Graag meer weten over deze tocht? Kom gezellig langs, de koffie en thee staan klaar.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 20 september van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: gratis, aanmelden niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!