woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

BOVEN.Live met Muzikaal Sentiment

16 september 2018
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Het evenement vindt eens per maand plaats en varieert in alle muziekstromingen.

Zondag 16 september wordt een schitterende opening van het nieuwe seizoen met ‘Muzikaal Sentiment’. Onder deze naam brengen zanger Henk Kreukniet en pianist Jack de Bie een programma met nostalgische liedjes van toen. Deze liedjes zijn tijdens of na de oorlog geschreven en waren tot ver in de jaren 60 en 70 razend populair bij het grote publiek. Gecomponeerd door Max Tak, Han Dunk, Willy Rex, Cor Steyn en vele anderen.

Zanger Henk Kreukniet zingt al sinds jaar en dag bij diverse opera- en operette-ensembles in binnen- en buitenland. Daarnaast jureert, regisseert en coacht hij zangers. De Nederlandse nummers werden aan zijn repertoire van Weense liedjes toegevoegd. Met zijn warme stem wordt Henk begeleid door de vermaarde en virtuoze pianist Jack de Bie. Jack studeerde cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Deze getalenteerde musici nemen het publiek mee op een muzikale reis door de tijd.

Zondag 16 september, aanvang 15.00 uur.
De bar is geopend vanaf 14.30 uur.
Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de website, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang aan de kassa.

Deel dit bericht met je vrienden!