woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Interkerkelijke Vrouwenontmoeting met Marianne Glashouwer

12 september 2018
Van 14:30 uur tot en met 17:00 uur

Vandaag is er een middag van de Interkerkelijke Vrouwenontmoeting met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Gods trouw aan Israël, ook aan ons.

Gods trouw aan Israël, ook aan ons
Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, v an Israël en ook van ons persoonlijk!

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, inte r- nationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Chri s- tenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen - en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, eve nals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

De bijeenkomst vindt plaats in de Maranathakerk, P.C. Hoofdsingel 73. De aanvang is om 14.30 uur en de toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Theo Koppes

in de Maranathakerk, P.C. Hoofdsingel 73

033 - 245 8824

Deel dit bericht met je vrienden!