Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst Borstvoeding, de beste start'
29aug 2018

Bijeenkomst Borstvoeding, de beste start

Woensdag 29 augustus 2018, van 19:45 uur tot 22:00 uur.

Rivas Zorggroep houdt woensdag 29 augustus de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in het Centrum voor Jeugd en Gezin. De bijeenkomst is van 19.45 tot 22.00 uur.

Informatie en vragen
De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

De lactatiekundige beantwoordt ook de vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: borstvoeding@rivas.nl. Vermeld in de mail graag uw naam, adres, telefoonnummer en uitgerekende datum.

Contactinformatie:
Locatie: Hoge Kade 50
Organisator: Rivas
Email:borstvoeding@rivas.nl
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!