maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Florensis Consumentenavond

Florensis Consumentenavond

13 juni 2018
Van 18:00 uur tot en met 21:00 uur

Als consument altijd al eens een kijkje willen nemen tijdens het jaarlijkse grootste en mooiste event van Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht? Dat kan! Graag nodigen wij u uit om samen met familie & vrienden onze 'Flower Trials' show te bezoeken op woensdagavond 13 juni. Tussen 18.00 - 21.00 uur bent u van harte welkom.

Tijdens deze gezellige avond kunt u onze professionele klantenshow bekijken met creatieve plantenpresentaties. Wandel door onze prachtige showtuin en neem een kijkje achter de schermen tijdens een leuke & informatieve rondleiding. Graag tot ziens tijdens onze consumentenavond!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Florensis

Langeweg 85

www.florensis.com
Deel dit bericht met je vrienden!