maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Een muzikale vertelvoorstelling voor jong en oud (2-8 jaar)

Een muzikale vertelvoorstelling voor jong en oud (2-8 jaar)

13 juni 2018
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

Ken jij het kleinste sprookje van Grimm? Het gaat over de kleinste en minst geziene dieren in de wereld. Maar ze hebben wel degelijk gevoelens en kunnen daarmee een slaperig bergdorpje behoorlijk op zijn kop zetten. En dat alles omdat niemand nadenkt!

In deze speelse voorstelling uitgevoerd door Machteld Teekens wordt het onbekende sprookje van Grimm uitgebeeld. Het verhaal komt tot leven dankzij tekeningen, muziek van J.S. Bach en vertelling. Het begint met een verdronken luis en het eindigt met een verdronken dorp. Bijna tenminste, want gelukkig wordt er net op tijd ingegrepen. Ben jij ook zo benieuwd hoe het afloopt?

Praktische informatie
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: woensdag 13 juni
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Voor wie: kinderen van 2 - 8 jaar
Kosten: gratis
Aanmelden: in de bibliotheek of via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!