maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Popkoor PuurZangEnzo met Life is a circle

Popkoor PuurZangEnzo met Life is a circle

08 juni 2018
Van vrijdag 08 juni 2018 tot en met zondag 10 juni 2018


Popkoor PuurZangEnzo komt in juni naar theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht met een voorstelling over … het leven. Popnummers over geboorte, vriendschap, liefde, liefdesverdriet en ouder worden, van Niels Geusebroek, the Script en Claudia de Breij tot Bruno Mars.

In de voorstellingen van popkoor PuurZangEnzo is er veel aandacht voor presentatie. Bij veel nummers is een choreografie bedacht of filmbeelden om de boodschap van de liedjes te versterken. Zo is er ook voor het oog veel te beleven.

De voorstellingen in theater Cascade zijn op 8, 9 en 10 juni. Kaarten voor deze voorstelling kunt u alleen bestellen via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch 078 6819230 optie 2. Kaarten kosten € 12,50 p.st.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Popkoor PuurZangEnzo

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

078 6819230

kaartverkoop@stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!