maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Karin Bruers haalt uit in Cascade

Karin Bruers haalt uit in Cascade

01 juni 2018
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Na haar optreden tijdens de jubileumavond is Karin Bruers voor de tweede keer dit seizoen te bewonderen in Cascade. Niet solo maar samen met muzikant Nol Havens die ervoor zorgt dat het niet uit de hand loopt tijdens de voorstelling ‘Bruers haalt uit’. 
Want dat is wat Karin doet. Ze haalt uit naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen tot slachtoffer maken in vechtscheidingen. Ook haalt ze uit naar iedereen die haar die dag voor de voeten heeft gelopen. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst. Nol is haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer. En hij zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin. ‘Ze zijn ontzettend charmant met zijn tweeën. De voorstelling is als een vrolijk raadsel. Tussen de verrassende grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal’, vermeldt de Theaterkrant.

Toen Karin Bruers eind jaren negentig terugkeerde na tien jaar reizen en werken in het buitenland, brak ze door als stand-upcomedian in Comedytrain. In haar voorstellingen overheerst de scherpe en geestige stijl waarbij ze niemand spaart – ook zichzelf niet.
Vrijdag 1 juni, 20.15 uur. Kaarten (à 18 euro) voor deze voorstelling kunt u alleen bestellen per e-mail: kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230, optie 2.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!