maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Gezond en Fitheidsdag 60+

Gezond en Fitheidsdag 60+

26 mei 2018
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag organiseert Hi5Ambacht in samenwerking met de gemeente de derde editie van de Gezond en Fitheidsdag 60+. Tijdens deze dag kunt u zich onder het genot van een kopje koffie of thee laten informeren door verschillende sportaanbieders over hen aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht (en omstreken).

Daarnaast zijn op deze dag verschillende zorgaanbieders aanwezig waarbij u zich op het gebied van gezondheid kan laten testen en informeren.

De Granny HipHop Crew (bekend van Tv-programma bij RTL late Night) zal deze gezellige dag voor u openen en laat zien dat bewegen op alle leeftijden en op alle manieren kan! Gedurende de dag zijn er nog verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen en demonstraties waar u van kunt genieten.

In het kort:
Gezond en Fitheidsdag 2018
Sporthal de Ridderhal
Zaterdag 26 mei 2018
10.00 – 15.00 uur
Entree = gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hi5 Ambacht / Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Sporthal de Ridderhal

www.Hi5ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!