dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Workshop: Portretfotografie

Workshop: Portretfotografie

23 mei 2018
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

Vind jij het ook lastig om mensen spontaan voor de lens te krijgen en zou je ook wel eens net wat meer uit je camera willen halen dan altijd maar die portretstand? Dan is dit een leuke workshop waarin je kort wat instellingen van de camera krijgt uitgelegd en tips in de omgang met mensen voor de lens.

De begrippen sluitertijd, diafragma, iso en witbalans komen zeker even aan bod. Daarnaast wordt er extra uitleg gegeven over portretfotografie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Waar let ik op bij het neerzetten van een persoon en hoe doe je dit bij een groepje mensen? Hoe krijg ik die spontane lach bij mensen en waar let je nog meer op?!

Deze workshop kost € 30,- p.p. aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bloei

Wielstaete, van Kijfhoekstraat 146

info@bloeicursussen.nl www.bloeicursussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!