dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade Filmavond Allied 12+

Cascade Filmavond Allied 12+

04 mei 2018
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Het is een traditie dat er in Cascade na afloop van de Dodenherdenking een voorstelling wordt gespeeld of een film wordt vertoond in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar vertoont Cascade de film ‘Allied’.

‘Allied’ is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

De filmvertoning vindt plaats na afloop van de Dodenherdenking en wordt mede mogelijk gemaakt door het 4-5 mei comité Hendrik-Ido-Ambacht en Oranjevereniging Wilhelmina Juliana. De film duurt 119 minuten, bevat een pauze en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Aanvang 21.00 uur.

Kaarten kosten Euro 5,-, exclusief € 3,50 servicekosten per bestelling en zijn te reserveren via de website.

Deel dit bericht met je vrienden!