zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Koffie met... Hospice de Cirkel

Koffie met... Hospice de Cirkel

22 maart 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Geborgenheid in de laatste levensfase
Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. De bewoners krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts, familie en vrienden. Bovendien kunnen ze rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers. De Cirkel staat voor geborgenheid, de cirkel van het leven. Het biedt niet alleen terminale patiënten een veilige en huiselijke omgeving, maar ook ondersteuning en begeleiding voor de naasten. Iris van Putten vertelt over Hospice De Cirkel tijdens deze Koffie met...

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Indo-Ambacht
Datum: donderdag 22 maart
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis| aanmelden is niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

078 6814569

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!