zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Broodje met Carola Schouten

Broodje met Carola Schouten

17 maart 2018
Van 12:00 uur tot en met 13:00 uur

Vandaag komt Carola Schouten, vicepremier namens de ChristenUnie, naar Hendrik-Ido-Ambacht. Altijd al de hand willen schudden van de vicepremier, of haar een vraag willen stellen? Geef u dan op voor de lunch die de SGP ChristenUnie in hun campagnehuis organiseert van 12.00 tot 13.00 uur.

U krijgt een broodje, een goodiebag met attenties van lokale ondernemers, en kunt in gesprek met Carola. Uiteraard zijn ook mensen van de lokale fractie SGP-ChristenUnie beschikbaar voor uw vragen! Er is plaats voor 50 bezoekers, dus geef u snel op via het email. Na dit evenement gaat Carola samen met lokale politici de straat op.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht

Campagnehuis aan de Nijverheidsweg 75

broodjesmetcarola@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!