Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Escaperoom' Screenprint uit de Introductiefilm
14mrt

Escaperoom

Van woensdag 14 maart 2018 tot en met donderdag 15 maart 2018, vanaf 19:00,.

Help de burgemeester het probleem op te lossen!
"Wat is er aan de hand in Hendrik-Ido-Ambacht? Er zijn op verschillende plekken koffers gevonden. Dit is te zien in Cascade en bij verenigingen in de gemeente!" vertelt een inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht aan zijn buurman. Het gaat om de introductiefilm die hoort bij de Escaperoom in het gemeentehuis. De film eindigt met de vraag: Wie helpt de burgemeester het probleem op te lossen?

Escaperoom
Op 14 en 15 maart verandert het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur in een spannende Escaperoom. De koffers uit de introductiefilm zijn verzameld en alleen met het oplossen van puzzels kunnen de koffers ontmanteld worden. Iedereen kan zich vanaf vrijdag 2 maart gratis opgeven voor deze serious game via www.h-i-ambacht.nl.

Verkiezingen
De Escaperoom is een ludieke manier om, met name jongeren, op een bijzondere wijze kennis te laten maken met (een deel van) de taken en verantwoordelijkheden van de gemeente. Al is natuurlijk iedereen welkom om mee te doen aan de Escaperoom. De gemeente regelt en bepaalt een hoop van wat er in de leefomgeving van inwoners gebeurt. Juist daarom is het zo belangrijk om te gaan stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Oproep
Het is niet het enige dat de politieke partijen van Hendrik-Ido-Ambacht doen om het stemmen onder de aandacht te brengen. Eerder lanceerden zij al een gezamenlijke verkiezingsposter met daarop de 8 posters van de partijen en de oproep om te gaan stemmen. Ook zorgden zij samen voor een lokale stemwijzer, die kiezers helpt om te bepalen welke partij het beste past bij hun eigen ideeën voor de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht.

Contactinformatie:
Locatie: het gemeentehuis
Organisator: Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Website:www.h-i-ambacht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!