maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Spinningmarathon in OBS de Bron

Spinningmarathon in OBS de Bron

17 februari 2018
Van 12:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag vindt er een schitterende spinningmarathon plaats in OBS de Bron. Deze spinningmarathon is één van de vele acties van Roparunteam FL!NK om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Het geld wordt niet gebruikt voor onderzoek, maar om het leven van mensen met kanker aangenamer en draaglijker te maken. Vandaar het Roparun motto "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

De spinningmarathon begint om 12.00 en bestaat uit drie uur, die verdeeld worden in 4 blokken van 45 minuten. De kosten per blok, per fiets zijn € 5,-. Als u de totale 3 uur wilt deelnemen dan kan dit voor € 20,-. Omdat alle opbrengsten ten goede komen aan de Roparun mag u natuurlijk ook meer betalen.

Daarnaast is het aan u de taak om u te laten sponsoren voor deze sportieve prestatie. Het is mogelijk om een fiets met meerdere personen te delen. Degene met het hoogste sponsorbedrag ontvangt een leuke attentie verzorgd door Mellies Genot, een begrip in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens de spinningmarathon wordt er natuurlijk voor de nodige energie gezorgd in de vorm van eten en drinken en is er een springkussen voor de kinderen. Kortom een leuk uitje voor heel de familie!

Spinning is een goede manier om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Iedereen, vanaf 16 jaar, kan zich voor de spinningmarathon inschrijven. De instructeurs houden rekening met alle niveaus.

Het thema van deze dag is SCHITTEREND. Het zou leuk zijn als uw kleding hierop wordt aangepast. We gaan er een feest van maken!

Op de website www.teamflink.nl/spinning kan meer informatie worden gevonden over dit fantastische evenement. Ook kunt u hier direct inschrijven.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Roparunteam FL!NK

Basisschool de Bron, Admiraal de Ruyterlaan 1

www.teamflink.nl/spinning
Deel dit bericht met je vrienden!