Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst Borstvoeding, de beste start'
14feb

Bijeenkomst Borstvoeding, de beste start

Woensdag 14 februari 2018, van 19:45 uur tot 22:00 uur.

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby’s. Goede voorlichting maakt borstvoeding geven gemakkelijker. Rivas houdt daarom voor aanstaande moeders én vaders de informatiebijeenkomst Borstvoeding, de beste start.

Informatie en vragen
De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige of ervaren jeugdverpleegkundige. Tijdens de avond krijgt u meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgt u praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

De lactatiekundige of jeugdverpleegkundige beantwoordt ook uw vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgt u deze avond antwoord.

Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 19.45 uur en de avond duurt tot 22.00 uur.

Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: borstvoeding@rivas.nl. Vermeld in de mail graag uw naam, adres, telefoonnummer en uitgerekende datum.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Organisator: Rivas
Email:borstvoeding@rivas.nl
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!