dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade filmavond (12+)

Cascade filmavond (12+)

24 januari 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Voor de eerste filmavond van 2018 is een Nederlandse film geselecteerd; 'Onze Jongens' met Jim Bakkum en Martijn Fischer.

Jorrit heeft het moeilijk als hij na jaren weer terugkeert in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn zoontje is teleurgesteld in hem. Als vriend Bas ziet dat Jorrit in de smaak valt bij de dames, stopt hij met zijn klusbedrijf en beginnen ze met strippen. Al snel stromingen de boekingen binnen met alle gevolgen van dien.

De film duurt 110 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Bij de filmavonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaartjes à 6,- euro zijn te reserveren via de website of bel naar 078-6819230.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50

theater.stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!