zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Koffie met... Leni Groen

Koffie met... Leni Groen

04 januari 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Leni Groen exposeert in de bieb en vertelt over haar passie tijdens deze koffie ochtend
Lenie Groen tekent en schildert al jaren. In de maand januari exposeert zij haar werken in de bibliotheek en tijdens deze koffie ochtend vertelt ze over haar passie. Dit vertelt ze over haar zelf: 'Tekenen, schilderen, tentoonstelling en museum bezoek zijn mijn favoriete bezigheden. In mijn werk speelt fantasie een belangrijke rol. Door een vlek of een lijn kan zomaar iets ontstaan, zeker bij tekenen is zomaar een krabbel vaak het begin van een hele tekening, dat maakt het spannend. Bij het schilderen ligt dat iets anders, daarvoor ga ik vaak eerst in mijn oefenboek aan de slag. Lekker vlekken en krassen, vrij en blij, waarna later het schilderij tot stand komt. Ook het wereld gebeuren: zo heb ik het vluchtelingenkamp in Calais geschilderd, moest ik ook opeens allemaal tenten schilderen?. Acryl is voor het schilderen mijn favoriete materiaal en voor de tekeningen potlood, krijt en conté.'

Nieuwsgierig naar het verhaal van Lenie? Kom dan gezellig langs!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 4 januari van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!