zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade Filmavond - Beauty and the Beast

Cascade Filmavond - Beauty and the Beast

27 december 2017
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Kom in de kerstvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade filmavond voor de prachtige film ‘Beauty and the Beast’. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van ‘Beauty and the Beast’. Deze film

vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

De film duurt 123 minuten en bevat een pauze. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten zijn te reserveren via de website.

Deel dit bericht met je vrienden!