zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade Kinderfilmmiddag

Cascade Kinderfilmmiddag

27 december 2017
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Kom in de kerstvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade kidsfilmmiddag voor de animatiefilm ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’. In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

De film duurt 90 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten zijn te reserveren via de website.

Deel dit bericht met je vrienden!