zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vocal Popgroup Re-flax - Winter Re-flaxions

Vocal Popgroup Re-flax - Winter Re-flaxions

17 december 2017
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Het is al weer even geleden dat Re-flax een kerst- of wintershow verzorgde. In deze periode van het jaar, waarin de dagen kort en de avonden lang zijn, is het tijd voor gezelligheid en sfeer. Tijd voor de zangers en zangeressen van Re-flax om, samen met hun songcoach Jeffrey van der Vegt, u een mooie mix te bieden van stemmige songs en verrassende Christmas-arrangementen.

In een unieke setting en mooie ambiance van een sfeervol restaurant wordt het publiek getrakteerd. En Re-flax zou Re-flax niet zijn als daar geen bijzondere effecten en verrassingselementen aan toegevoegd zouden worden. Zo ontvangt iedere bezoeker een cadeautje dat tijdens de show gebruikt kan worden.

Het enige dat u hoeft te doen is heerlijk onderuit genieten van deze warme winter-show. Alle medewerkers van Re-flax zien uit naar uw komst. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn te bestellen via www.theater.stichting-cascade.nl of telefonisch (078) 681 92 30. Het programma is voor een breed publiek geschikt en bevat geen pauze.

Dresscode: kleding die u draagt wanneer u naar een gezellig diner gaat.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Re-flax

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

078- 681 92 30

www.re-flax.nl
Deel dit bericht met je vrienden!