woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Kerstmarkt bij Florensis

Kerstmarkt bij Florensis

16 december 2017
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Overdekte Benefiet Kerstmarkt bij Florensis op 16 december van 11:00 tot 16:00 uur. De Kerstmarkt biedt, zoals elk jaar kramen met veel verschillende, mooie, lekkere en interessante producten. Zoals kerststukken, groentepakketten, kerstbroden, wijn, antiek en curiosa, sierraden en meer.

Er is een knutselhoek voor kinderen, een boekenmarkt, een echte fotograaf met “studio” enz. Natuurlijk ook weer een gezellig terras met allerlei zelfgemaakte lekkernijen.Uiteraard is er ook het Rad van Avontuur met mooie prijzen.

De opbrengst van deze Benefiet Kerstmarkt komt geheel ten goede van de zendingsprojecten van ZWO.

Deel dit bericht met je vrienden!