zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Kerst Family Sing-In met Marcel en Lydia Zimmer

Kerst Family Sing-In met Marcel en Lydia Zimmer

16 december 2017
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

Net als in 2016 wordt er een reeks kerstconcerten samen met Marcel en Lydia Zimmer georganiseerd. Dit keer in de vorm van een Kerst Family Sing-In. Dat betekent bekende en minder bekende kerstliederen, leuke sketches en veel samenzang.

Ook Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) is van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig!

Kom en zing en beweeg mee! Deze concerten zijn gericht op kinderen van 4 jaar en ouder. Tijdens het concert zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kinderen in de Knel (de kinderprojecten van kerk in Actie). Meer info hierover is te lezen op www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/thema/thema-kinderen-in-de-knel

Kaarten kosten Euro 3,- per stuk

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Zingen in de kerk

De Ark, Olijfgaarde 12

www.zingenindekerk.nl/kids/marcel-en-lydia-kerst
Deel dit bericht met je vrienden!