zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Kerstconcert Vocal Heart Popkoor - Christmas Feeling

Kerstconcert Vocal Heart Popkoor - Christmas Feeling

10 december 2017
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Vandaag geeft Vocal Heart Popkoor haar eerste Kerstconcert in Cultureel Centrum Cascade. Met gastoptreden van Vocaal kwartet SWITCH willen we er een sfeervolle middag van maken. U bent van harte welkom naar ons te komen luisteren en als u wilt een aantal nummers mee te zingen.

Kaarten à € 7.50, incl consumptie, kunnen besteld worden via www.vocalheart.nl en www.stichting-cascade.nl of telefonisch (078) 681 92 30. De deuren openen om 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur. Vooraf aan de voorstelling en in de pauze kunt u in de foyer van het theater terecht voor een kopje koffie, thee of diverse drankjes. 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vocal Heart Popkoor

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

zanggroepvocalheart@gmail.com www.vocalheart.nl
Deel dit bericht met je vrienden!