zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Kerstzangdienst in de Open Hof

Kerstzangdienst in de Open Hof

10 december 2017
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is er een zangdienst in de Open Hof. Dit keer in teken van Advent en Kerst. Medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk koor en combo ‘Les Chantres” uit Papendrecht. Dirigent en organist is Hans van Blijderveen.

Op het programma staan vele mooie en bekende samenzangliederen. We noemen alvast “Heft op uw hoofden, poorten wijd” – “De sterre gaat stralen” – “Midden in de winternacht” – “Komt verwondert u hier mensen” en “Hoor de engelen zingen de eer”. Het koor zingt ook een aantal prachtige liederen en ook kunt u een instrumentaal intermezzo verwachten van combo en orgel.

Op de beamer worden teksten, vertalingen en beelden geprojecteerd. Wanneer u het complete programma vooraf wilt ontvangen, kunt u een e-mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com. Tevens kunt u via dit mailadres voor de volgende keer een verzoeknummer indienen.

De zangdienst begint om 17.00 uur. De toegang is gratis, maar aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Leen Koster

Schildmanstraat 72

leenkoster53@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!