dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Open Dag archeologie opgraving Ambachtsezoom

Open Dag archeologie opgraving Ambachtsezoom

22 november 2017
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Op woensdagmiddag 22 november is er van 13.00 tot 16.00 uur een open dag bij de archeologische opgraving aan de Ambachtsezoom. Op de plek waar straks een bedrijvenpark komt, zijn sporen en bijzondere vondsten gedaan uit de Middeleeuwen (12e- 13e eeuw). Medewerkers van archeologisch bureau RAAP vertellen wat er te zien valt, laten vondsten zien en leggen uit hoe een opgraving in zijn werk gaat.

(Kap)laarzen aan!
De toegang tot het gebied is aan de Reeweg (aan het eind waar het dood loopt, bij de rotonde Ambachtsezoom/Reeweg). Het is nog wel een eindje lopen door een weiland tot aan de locatie waar wordt gegraven. (Kap)laarzen zijn aan te bevelen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Hendrik Ido Ambacht

Ambachtsezoom

www.h-i-ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!