vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Voorstelling Verschil moet er zijn

Voorstelling Verschil moet er zijn

10 november 2017
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

In 1999 stond Onno Innemee voor het eerst in Cascade. Sindsdien ontbreekt geen enkele show van hem in het programma-aanbod van Cascade. Vaak alleen, soms met een ander. Vorig jaar nog samen met Kees Torn, maar dit keer met een nieuw talent: Liliane de Graaf. Onno en Liliane staan naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Dus toch ook een beetje Kees. Een cabaretière én een cabaretier op één podium; dat is spannend.

Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar een generatiebreukje duidelijk zichtbaar, humor is wat hen bindt. De muzikale talenten van Liliane en de humor en jarenlange ervaring van Onno zorgen voor een theatraal hoogtepunt. Deze korte speciale tour moet u bezoeken als u Kees Torn-fan bent, of als u Onno verrassend aan het werk wilt zien, of u bij de ontdekking wilt zijn van het mooie nieuwe talent.

Vrijdag 10 november zijn Onno Innemee en Liliane de Graaf met ‘Verschil moet er zijn’ te zien in Cultureel Centrum Cascade. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 16,-  Voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50

078-6819230

www.stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!