dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Theatervoorstelling Dementie & (n)u?!

Theatervoorstelling Dementie & (n)u?!

09 november 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

In de theatervoorstelling Dementie & (n)u?! leert u op een interactieve manier hoe u om kunt gaan met mensen met dementie.

In Nederland leven ongeveer 270.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal tot 550.000 in 2040. Mensen die aan dementie lijden, leven daar gemiddeld 8 jaar mee, waarvan de eerste 6 jaar thuis. Dementie heeft veel impact op de persoon zelf, de omgeving en de samenleving. Het is goed om dementie te herkennen en het is goed om te weten wat je kunt betekenen voor iemand met dementie of een mantelzorger daarvan.

voor wie?
De theatervoorstelling is bedoeld voor inwoners in Hendrik-Ido-Ambacht, die in hun werk of privé-omgeving te maken hebben of kunnen krijgen met dementie en wordt opgevoerd door Theatre 'Hotel Courage'. De toegang tot de voorstelling op donderdag 9 november is gratis, meldt u zich wel eerst aan Maria van der Zee van de Dienst Gezondheid & Jeugd via m.vanderzee@dienstgezondheidjeugd.nl of 078 7703342. De voorsteling vindt plaats in Cascade. Inloop vanaf 19:30 uur.

Initiatiefnemer van deze voorstelling is de werkgroep Dementievriendelijke gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, een samenwerking van onder andere Sociaal Wijkteam Hendrik-Ido-Ambacht, GGD, Alzheimer Nederland en de gemeente.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maria van der Zee van de Dienst Gezondheid & Jeugd

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

078 7703342

m.vanderzee@dienstgezondheidjeugd.nl www.h-i-ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!