Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fietscontrole- en reparatiedag bij de Schoof'
16sep 2017

Fietscontrole- en reparatiedag bij de Schoof

Zaterdag 16 september 2017, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Zoals al ruim enkele jaren gebruikelijk organiseert de Fietsersbond in Hendrik Ido Ambacht een fiets APK- en reparatiedag. De controle activiteiten vinden plaats op de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Schoof.

Iedereen kan tussen 10:00 en 16:00 uur gratis de fiets laten controleren op de juiste werking en afstelling door ervaren vrijwilligers en technici van de Fietsersbond. Nadrukkelijk wordt ook gekeken naar de verlichting die in de komende herfst en winter een groot deel van de 24 uur nodig is. Eventuele kleine reparaties worden ter plekke en gratis uitgevoerd. Benodigde onderdelen zijn te verkrijgen tegen kostprijs. Voor grote reparaties wordt doorverwezen naar de plaatselijke vakhandel.

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen over voorkoming van fietsdiefstal, inzake de fiets zelf en over de Fietsersbond. Tevens is het mogelijk om ter plekke lid te worden van de Fietsersbond om zo steun te verlenen voor veilig te kunnen fietsen.

De actie maakt deel uit van een landelijke campagne “Ik wil je zien”. Op www.fietsersbond.nl is alle informatie te vinden om veilig te fietsen, waaronder goede verlichting.

Contactinformatie:
Locatie: de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Schoof
Organisator: Fietsersbond
Website:http://www.fietsersbond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!