maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Inloopbijeenkomst over De Schoof

Inloopbijeenkomst over De Schoof

28 juni 2017
Van 16:00 uur tot en met 20:00 uur

Sinds 1 juni ligt het voorontwerpbestemmingsplan van De Schoof ter inzage. Reageren op het bestemmingsplan kan tot en met 12 juli. De gemeente is erg benieuwd naar uw mening over het plan!

Inloopbijeenkomst
Wilt u reageren, maar heeft u nog vragen? Of weet u nog niet zeker of u wilt reageren? Kom dan naar de inloopbijeenkomst! Op woensdag 28 juni kunt u tussen 16.00 uur en 20.00 uur binnenlopen in de hal van de Willem de Zwijgerschool. Stel al uw vragen, zodat u goed voorbereid bent als u een reactie wilt geven. 

Waarom een nieuw bestemmingsplan?
Er is een nieuw bestemmingsplan nodig om het plan om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken uit te voeren. Bij dit plan wordt nieuwe winkelruimte gebouwd en daarom heeft het gebied een winkelbestemming nodig. Nu heeft dit gebied nog een andere bestemming en is het bouwen van winkels niet toegestaan.

Alvast voorbereiden?
Een pdf-versie van het voorontwerpbestemmingsplan vindt u op de website:  www.h-i-ambacht.nl/deschoof.

Deel dit bericht met je vrienden!