maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Startersdag - Alles over het starten van een onderneming

Startersdag - Alles over het starten van een onderneming

15 juni 2017
Van 18:45 uur tot en met 22:45 uur

Op donderdag 15 juni organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom een gratis Startersdag. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.

Afwisselend programma
De startersmarkt bestaat uit meerdere landelijke en regionale kennispartners en dit wordt afgewisseld met kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een netwerkborrel plaats.

Aanmelden
De startersdag is op donderdag 15 juni bij Cultureel Centrum Cascade te Hendrik- Ido-Ambacht. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.45 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis, de kosten voor het broodjesbuffet bedragen € 9,50 per persoon. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Drechtsteden2017. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Startersdagen.com in samenwerking met Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

www.rabobank.nl/lokale-bank/drechtsteden/alles-over-het-starten-van-een-onderneming/
Deel dit bericht met je vrienden!