maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Kom kijken in de Petrakerk

Kom kijken in de Petrakerk

08 juni 2017
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Altijd al de Petrakerk van binnen willen zien?
Dat kan op donderdagavond 8 juni. De +16 en +19 jeugdvereniging van de Petrakerk organiseert deze avond. Zij nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen in de kerk, onder het genot van een hapje en een drankje.

“Je mag zomaar even binnenlopen en de kerk komen bekijken”,
" Wij willen graag iets vertellen over wie wij zijn en wat wij doen ".

Daarom organiseren ze deze open avond in de Petrakerk. Er is gelegenheid om de kerk te bezichtigen, rond te kijken en een praatje te maken met leden van de jeugdvereniging. Daarnaast bieden ze iedereen een hapje en een drankje aan. Zij zouden het erg leuk vinden om veel Ambachters te ontmoeten! De kerk is open vanaf 19:00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jeugdvereniging van de Petrakerk

Petrakerk, Kerkstraat 10

gergemhia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!