maandag 1 maart 2021

Alles over Ambacht

Grote Oranje-Kunstmarkt

27 april 2017
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Vandaag organiseert stichting Het Kunsthuis, onder auspiciën van de Oranjevereniging, een Oranje-kunstmarkt. De kunstmarkt wordt gehouden op het parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof en maakt onderdeel uit van alle oranje-festiviteiten en de jaarlijkse oranjebraderie.

Je kan op een ongedwongen manier kennis maken met kunstwerken. In ruim 35 kramen is er een gevarieerd aanbod van onder andere schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek, foto’s en vilttechniek. Allerlei kunstvormen zijn aanwezig. De kunstenaars zijn er zelf ook om uitleg te geven bij hun werk. Ook verzorgen een aantal kunstenaars demonstraties.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Stichting Het Kunsthuis

op het parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof

oranjekunstmarkt@hetkunsthuis-hia.nl www.hetkunsthuis-hia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!