maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatiebijeenkomst Borstvoeding, de beste start

Informatiebijeenkomst Borstvoeding, de beste start

08 februari 2017
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

Rivas Zorggroep houdt vandaag de informatiebijeenkomst Borstvoeding, de beste start. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Cascade.

Informatie en vragen
De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

De lactatiekundige beantwoordt ook de vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Deskundige begeleiding
Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak.

Aanmelden en kosten
Deelname aan de informatiebijeenkomst Borstvoeding, de beste start is mogelijk na aanmelding via email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Rivas

Cascade, Hoge Kade 50 (Sutherlandzaal)

borstvoeding@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!