woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Benefiet Bingo Boudewijn 'Afwachten is geen optie'

28 december 2016
Van 19:00 uur tot en met 23:00 uur

Aandacht gevraagd voor de zieke Boudewijn de Vlaming. Hij strijdt al een paar jaar tegen een progressieve vorm van MS. Zijn enige hoop en kans op verbetering is een behandeling d.m.v. stamceltransplantatie in het buitenland. Hiervoor is veel geld nodig, namelijk Euro 65000,-. Zelf heeft hij het geld niet, maar gelukkig worden er acties georganiseerd en zijn er mensen die een donatie geven.

Benefiet BIngo
Vandaag vindt er een Benefiet Bingo voor Boudewijn plaats. Bingo is weer hip en niet alleen voor oude mensen. Wat is er leuker dan een ouderwets gezellig avondje uit met je vrienden, kans maken op mooie prijzen en tegelijkertijd het goede doel steunen?!

Cascade stelt belangeloos een zaal beschikbaar en er kan gebruik gemaakt worden van hun horeca. Er zijn leuke prijzen te winnen o.a. bioscoopkaarten, interieuraccessoires, een abonnement van het zwembad, wijn, yogalessen enz.

Aanmelden voor de Benefiet Bingo doet u via facebook.
Lees het hele verhaal van Boudewijn en wat u voor hem kunt doen op zijn website,

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Afwachten is geen optie

Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

www.helpboudewijn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!