woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Filmavond: Joy

28 december 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

In de kerstvakantie is er weer een Cascade filmavond. De Amerikaanse humoristische dramafilm over hoe je leven in een dag kan veranderen door de perfecte uitvinding op de markt te brengen wordt getoond. Met o.a. Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper.

Een film over het leven van Joy Mangano. Mangano (Jennifer Lawrence) is een bescheiden moeder van twee kinderen die van de een op de andere dag schatrijk wordt met opmerkelijke en eenvoudige uitvindingen zoals de “Miracle Mop” en de “Huggable Hangers”. Met haar optredens in teleshoppingzenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze uit tot een zeer succesvolle onderneemster in de Verenigde Staten.

De film duurt 124 minuten en bevat een pauze.

Bij de filmavond worden geen administratiekosten berekend. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald.
Kaarten zijn te reserveren via de website en kosten Euro 6,- p.p.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50

theater.stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!