woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Kids filmmiddag: Finding Dory (6+)

28 december 2016
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

In de kerstvakantie is er weer een Cascade kids filmmiddag. Kom met al je vrienden op woensdagmiddag 28 december om 15.00 uur naar Cultureel Centrum Cascade en beleef de avonturen van Dory in Finding Dory.

De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.

De film duurt 97 minuten en wordt Nederlands gesproken. Leeftijd: 6+. Bij de filmmiddagen rekent Cascade geen reserveringskosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten van Euro 4,50 p.p. zijn te bestellen via de website.

Alle kids die in december jarig zijn, mogen GRATIS naar deze film! Geef bij je reservering aan op welke dag je jarig bent en neem een legitimatie mee.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50

theater.stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!