woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

KinderKerstViering in de Open Hof

24 december 2016
Van 18:30 uur tot en met 19:15 uur

Vanavond zal er in De Open Hof een KinderKerstViering worden gehouden. Kerst is een feest waarin we het verhaal uit de Bijbel over de geboorte van Jezus elk jaar vertellen en delen. Het Kerstfeest wordt nog mooier wanneer we met elkaar delen in wat we hebben en wat we beleven.

Delen is het thema dit jaar. Het Kerstverhaal wordt verteld en de bekende kerstliedjes worden gezongen.Ook mogen de kleinsten muziek maken. Deze KinderKerstViering is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. Iedereen is echter welkom! Aanvang 18.30 uur tot ongeveer 19.15 uur. Na afloop staat er warme chocolademelk en is er een kadootje voor de kinderen om te delen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Open Hof Kerk

Schildmanstraat 72

681 38 09

Deel dit bericht met je vrienden!