woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Kerst zangdienst

11 december 2016
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

“Licht der wereld” is het thema van de zangdienst in de Open Hof. Deze staat in het teken van Advent en Kerst.

Medewerking wordt verleend door het bekende Regio Koor Adonai uit Waddinxveen o.l.v. van Peter Burger. Dit koor was in maart 2015 tijdens de paaszangdienst voor het eerst te gast in de Open Hof en heeft door hun optreden grote indruk achter gelaten. Vandaar dat zij nu dus bij de komende kerstzangdienst opnieuw uitgenodigd zijn.

Met mooie beamerbeelden als achtergrond zullen zij nu advents en kerstliederen ten gehore brengen. Het orgel wordt bespeeld door Kees de Bruin. Ook hij werkte al meerdere keren (als pianist) mee aan de zangdiensten in de Open Hof. Bovendien werkt mee dwarsfluittiste Elsemarieke den Hartogh.

Uiteraard worden bekende advents- en kerstliederen gezongen, zoals “Hoe zal ik U ontvangen” – “Daar is uit ’s werelds duist’re wolken” – “Midden in de Winternacht” – “Eer zij God in onze dagen” en “Hoor de engelen zingen d’eer”. Bij het ter pers gaan van dit artikel waren de koorliederen nog niet bekend. Maar u kunt er van verzekerd zijn dat ook het koor mooie advents- en kerstliederen ten gehore zal brengen. Ook organist en dwarsfluittiste zijn solistisch te horen en deze keer zal er ook een gedeelte uit de bijbel en een gedicht gelezen worden.

De toegang is gratis, maar aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Leen Koster

Schildmanstraat 72

leenkoster53@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!