zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Thema-avond Bereikbaarheid

Thema-avond Bereikbaarheid

10 november 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Goede bereikbaarheid van woningen, winkels en bedrijven is essentieel voor een bloeiende (gemeentelijke) economie. Goede en voldoende infrastructuur zorgt ervoor dat mensen snel van en naar hun werk kunnen komen of elkaar kunnen ontmoeten in bijvoorbeeld het centrum of op recreatiegebieden. Zorgen voor een goede bereikbaarheid is één van de kerntaken van de overheid.
De komende jaren gaan het rijk, de provincie en de regio Drechtsteden investeren in verkeersmaatregelen om de doorstroming op de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht te verbeteren. Daarnaast zijn er meerdere Rijkswaterstaat projecten om de snelwegen in de randstad te verbeteren.

De VVD-fractie van Hendrik-Ido-Ambacht organiseert een thema-avond bereikbaarheid en waardeert het zeer dat mevrouw Barbara Visser, Tweede Kamerlid namens de VVD, woordvoerder verkeer, vervoer, water & visserij, aanwezig zal zijn om toelichting te geven over bereikbaarheid. Tevens zal een woordvoeder van Rijkswaterstaat een presentatie verzorgen over de projecten A15 en A16. Tijdens de avond is er voldoende gelegenheid om uw aandachtspunten aan beide sprekers mee te geven en om met elkaar in gesprek te gaan.

De inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur start de avond. Na afloop is onder het genot van een drankje voldoende gelegenheid om het gesprek voort te zetten.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

VVD Hendrik Ido Ambacht

Cascade, Hoge Kade 50

hiambacht.vvd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!