woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zangdienst

Zangdienst

06 november 2016
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is er een zangdienst in de Open Hof. Dit keer met medewerking van het Christelijk Mannenkoor “Excelsior” uit Hendrik-Ido-Ambacht o.l.v. Ilona Vooijs-de Kievit. Het orgel wordt bespeeld door Edwin Vooijs.

Een programma bestaande uit koorzang, samenzang, een orgelsolo en een gedicht. Ook de bijpassende beamerbeelden zijn weer aanwezig. Het koor zingt onder andere “Heer, wees mijn Gids” – “De Storm” en  “We shall not be moved”.

Ook dit keer weer bekende samenzangliederen, zoals “Psalm 84” -  “Ga niet alleen door ’t leven” -  “Mijn Vader, dank U wel” en  “O Heer mijn God”

De toegang is gratis maar aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst. Dit zal een kerst zangdienst zijn en wordt gehouden op zondag 11 december, met medewerking van Chr. Regiokoor “Adonai” uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger. Het orgel wordt dan bespeeld door Kees de Bruin. 

Deel dit bericht met je vrienden!