zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Klinktoernooi bij CKV Albatros

Klinktoernooi bij CKV Albatros

04 november 2016
Van vrijdag 04 november 2016 tot en met zaterdag 05 november 2016


Voor de korfballers zit het 1e gedeelte van het veldseizoen erop en lonkt de zaalcompetitie alweer. De selectie van Albatros heeft inmiddels ter voorbereiding van het zaalseizoen al een oefencampagne achter de rug tegen o.a. de Russische nationale ploeg en KCR.

Vrijdag en zaterdag wordt het Klink korfbaltoernooi gespeeld. Een jaarlijkse traditie waarop wij als Albatros trots zijn. "Trots zijn wij vrijdag en zaterdag, dat wij de selecties van Oranje Wit, Pernix en Vitesse mogen ontvangen. Heel blij zijn wij met onze sponsor Klink ingenieursbureau uit Dordrecht die dit toernooi mogelijk maakt."

De Albatros-organisatie met onze vrijwilligers, staat vandaag en morgen voor u klaar om samen met de spelers en de speelsters er een mooi evenement van te maken. Natuurlijk gaat het om de prestaties. Albatros wil het positief supporteren en coachen onder de aandacht brengen.

Albatros heef dit gedachtegoed hoog in het vaandel staan, waarmee wij korfballen voor iedereen nog fijner willen maken. Wij zijn er van overtuigd dat het uiteindelijk leidt tot betere prestaties. Samen voor positief dus.

In voorgaande jaren werd er altijd sportief gestreden om de toernooititel. Zal de thuisploeg, Albatros de titel pakken? De tegenstand is dit jaar
geducht. Zaterdagavond 5 november weten wij meer.

Korfballers verlangen naar finales. Albatros zal zorgen voor een echte finaleomgeving waar korfballers graag in willen spelen met als doel
het Klinktoernooi winnen.

Info

Organisator:

Adres:

CKV Albatros

CKV Albatros

Deel dit bericht met je vrienden!