woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

3D tekenen met je opa of oma

3D tekenen met je opa of oma

12 oktober 2016
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Tijdens deze workshop van LexLab maak je je eigen 3D bouwwerk. Je maakt eerst een ontwerp op papier. Teken met een Doodler-pen daarna je ontwerp in het echt. Je bouwwerk mag natuurlijk mee naar huis. Laat ook je fantasie de vrije loop!

Je kan je aan aanmelden voor 14:00 uur en voor 15:30 uur
Kosten: gratis

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

078 6814569

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!