woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Het Feestelijke Fiepboek

Het Feestelijke Fiepboek

08 oktober 2016
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Illustratrice Fiep Westendorp zou 100 geworden zijn en de poezen Pim en Pom willen dat vieren met een knalfeest! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens deze feestelijke voorstelling vol muziek en vrolijke liedjes kan niemand stil zitten. Doe je mee?

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

078 6814569

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!