dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Kavelmarkt De Volgerlanden

Kavelmarkt De Volgerlanden

29 september 2016
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Project De Volgerlanden gaat, na het grote succes van de eerdere kavelverkoop, op 29 september a.s. van 19.30 tot 21.00 uur de volgende kavels voor zelfbouwers te koop aanbieden tijdens de Kavelmarkt 2016.

Naast de tweede fase van Het Eiland zullen ook de kavels van Rietkraag, Voorn, Onder de Perenboom en Onder de Linden in verkoop komen. Genoeg keuze om een kavel naar wens te vinden.

De Kavelmarkt wordt gehouden bij Project De Volgerlanden. Ook kunnen geïnteresseerden een overzicht krijgen van de kavels die in 2016 en 2017 verder nog in verkoop komen en/of worden opgeleverd. De markt zal daarnaast veel meer informatie geven over het zelf bouwen van een huis.

Deel dit bericht met je vrienden!