dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Open Jongdierendag  AKPV

Open Jongdierendag AKPV

24 september 2016
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 24 september a.s. houdt de Ambachtse konijnen en pluimveefokkers vereniging (AKPV) een open jongdierenkeuring. Deze jonge dierenkeuring wordt gehouden in de bedrijfshal van de firma Huizer, Langeweg 97 te Hendrik Ido Ambacht.

Er zullen ruim 500 dieren, zoals  konijnen, cavia´s, hoenders en sierduiven, van fokkers uit het hele land door erkende keurmeester gekeurd  worden en kunnen natuurlijk door iedereen bezichtigd worden. Tijdens de keuring mogen er vragen gesteld worden aan de keurmeester.

Deze open jongdieren keuring is voor publiek geopend vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis.

Voor vragen over het houden en verzorgen van knaagdieren en hoenders is men hier aan het juiste adres.

Het wordt een gezellige dag waarbij genoeg te zien is voor jong en oud.

Info

Organisator:

Adres:

AKPV

Langeweg 97

Deel dit bericht met je vrienden!